Orice barca sau ambarcatiune personala este o investitie ce trebuie protejata. Constructiile metalice sunt eficiente din punct de vedere energetic, sunt rezistente la foc si, in plus, nu sunt afectate de mucegai. Sunt de asemenea si cea mai economica forma de protejare a bunurilor nautice.  Ti se pare prea costisitor sa ai o barca?[i] Exista metode eficiente de a salva bugetul legat de intretinere si de reducere a costurilor energiei.
Master Metal, ce face debitare cu plasma, executa confectii metalice, inclusiv garaje unde se pot depozita barcile pe perioada sezonului rece.

Peste 61% din romani petrec weekend-urile la mare sau in natura

Odata cu venirea vremii calde, multi dintre noi se gandesc cum isi pot petrece aceasta vara intr-un mod frumos si relaxant. Nu trebuie sa fii plecat in vacanta ca sa te relaxezi. In anul 2018, un studiu[ii] a masurat tendintele in stilul de viata al romanilor. 3 din 10 romani isi inchid telefonul si Facebook-ul dupa-amiaza si in timpul weekend-urilor, pentru a avea mai mult timp de calitate cu cei dragi.

Romanii sunt tot mai preocupati de bucuriile simple, cum ar fi timpul petrecut alaturi de cei dragi, reconectarea cu natura, tendinta confirmata de peste 61% dintre cei intervievati. Pentru cei care au posibilitatea de a va petrece weekend-urile la mare, plimbarea cu barca[iii] sau hidrobicicletele suna tentant. De aceea, pentru proprietarii de ambarcatiuni navale de agrement[iv] , depozitarea este un topic sensibil si extrem de important.

Exista un motiv intemeiat pentru care salile de expozitie cu ambarcatiuni utilizeaza structuri metalice – este cea mai sigura forma de protectie impotriva ruginei si a coroziunii. Te protejeaza de ploaie, lumina puternica, zapada, furtuni si vant puternic. Cu debitare plasma, poti avea propria structura metalica.

Ambarcatiunile nautice si  structurile metalice debitate cu plasma

Barcile pot avea multe scopuri diferite. Unii le folosesc pentru pescuit, pentru activitati de recreere, pentru transport, iar unii depind de ele pentru ca reprezinta un loc de munca. Barcile, ca orice pasiune, necesita destul de mult timp si atentie la intretinere, asta daca chiar iti propui sa o folosesti in mod constant. Un mod eficient de a o proteja este un garaj metalic.

Cu o taiere precisa imbinata cu eleganta diverselor stiluri, debitarea cu plasma este o metoda sigura, eficienta si moderna de prelucrare a metalelor, fie ca vorbim de aluminiu, otel inoxidabil, metale feroase si neferoase, aliaje. Calitatea executiei, utilajele de ultima generatie, bugetul prietenos, toate acestea sunt ideale pentru crearea unor garaje de barci, de debarcadere, a pontoanelor metalice.

Garajele de barci pentru sezonul rece sunt constructii metalice, foarte convenabile, deoarece, in primul rand, poti pastra barcile pe proprietate privata, fara a plati chirie intr-un port de agrement. In al doilea rand, pe langa faptul ca iti protejeaza bugetul, te ajuta si din perspectiva daunelor care pot surveni. In al treilea rand, poti efectua orice operatie de curatare si intretinere a barcii in ritm propriu. In aceste garaje se pot depozita orice echipamente nautice.

Debarcaderele pot iarasi fi construite din structura fixa din metal, amenajate dupa preferintele tale, un aliaj puternic intre practic si elegant: tip living outdoor, lounge, stii la ce ne referim J Calatorilor sau familiei le va face mare placere sa se imbarce sau debarce intr-un asemenea peisaj de vis. Inclusiv pontonul metalic poate fi construit in aceeasi linie de durata si rezistenta. Este chiar recomandat sa fie construit cu metal deoarece poate suporta greutati mari.

Executia de stalpi metalici din tabla debitata si sudata, destinate oricaror constructii metalice se face in fabrica Master Metal din Bucuresti. Toate comenzile noastre sunt personalizate, respectand nevoile clientilor, dar si indrumarile echipei noastre, care se asigura ca lucrarea va fi corecta si durabila.

Pentru mai multe informatii despre debitare cu plasma click aici sau suna-ne la numarul 0742828049.

Ne poti gasi si pe Facebook si LinkedIn.


[i] https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/anaf-vinde-barci-ieftine-527922

[ii] https://www.revista-piata.ro/business/special/item/13682-adina-vlad-unlock-market-research-oamenii-nu-mai-sunt-compatibili-cu-locurile-de-munca-asa-cum-au-fost-ele-construite-pana-acum

[iii] https://adevarul.ro/locale/timisoara/video-loc-lumea-bega-canotorii-barcile-ambarcatiunile-agrement-hidrobicicletele-loc-apa-alaturi-vaporasele-primariei-1_5b6c588ddf52022f752f888a/index.html

[iv] http://obiectivbr.ro/content/brailenii-au-prins-gustul-barcilor-de-mare-putere

Un comentariu