Existam pentru cei care vor sa obtina rezultate, calitate, solutii si costuri optime; fie ca sunt designeri, constructori sau antreprenori din diverse industrii. Suntem aici si iti punem la dispozitie tehnologia de ultima generatie cat si experienta personalului nostru pentru un raspuns prompt si profesionist. Cauti pret bun si calitate? Te asteptam la o discutie!

Misiunea Master Metal este focusata pe performanta afacerii tale. Obtine cu noi  rezultate, calitate, solutii si costuri optime. Suntem aici pentru acei oameni care vad oportunitati si sunt in cautarea unor parteneri fideli, ce ii pot sustine cu succes in dezvoltarea propriului business. Tehnologia avansata Master Metal cat si echipa noastra responsabila te ajuta si ne ajuta sa atingem obiectivele. 

Investim constant in oameni si in tehnologie; pentru Master Metal este o necesitate si o cerinta a afacerii. Consideram acest lucru ca fiind obligatoriu, in conditiile in care dorim sa tinem pasul cu cerintele parterilor nostri.  Piata este dinamica, solicitarile sunt din cele mai complexe, costurile se doresc a fi din ce in ce mai reduse, durata de productie optima. Iata unul din secretele noastre!

Ne ghidam dupa limba nobila  a metalului, el ne modeleaza cultura si spiritul antreprenorial. Metalul si performanta obtinuta prin modelarea acestuia este busola Master Metal pentru toate actiunile si deciziile noastre. Suntem dedicati, pasionati si mandri de ceea ce realizam impreuna cu tine cat si cu toti partenerii nostri.

Atat compania Master Metal cat si partenerii nostri stiu ce inseamna un parteneriat de succes. Este o lege nescrisa in urma careia cu totii avem de castigat. In consecinta ne propunem sa fim 100% orientati catre clienti, sa venim in sprijinul acestora cu solutii, sa fim deschisi la discutii, sa le fim alaturi in momentele dificile si nu numai. Oferim seriozitate, profesionalism, calitate si adaugam un plus substantial de valoare in tot ceea de executam (debitam, sudam, indoim, polizam, finisam),   mentinand cele mai inalte standarde de integritate si transparenta. Solicita cu incredere oferta noastra tehnica si de pret!

Vezi intreg portofoliul >>

Rezultate
Calitate
Solutii si costuri optime

Recent Posts / View All Posts

Master Metal debiteaza cu plasma si executa confectii metalice, dupa o investitie de peste 130.000 EURO.

| Uncategorized | Nu sunt comentarii

Master Metal investeste in debitare cu plasma! Avand la dispozitie utilaje de ultima ora, compañía sustine cu succes colaborari cu proiectanti, constructori, antreprenori din domeniul confectiilor metalice. Serviciile noastre: Debitare tabla pana la grosimi de 100 mm; otel, inox, aluminiu. Executam piese sub diverse forme, prin indoire la abkant. Grosime…

Master Metal, debitare cu plasma

Ai ales debitarea cu plasma. Si acum? 6 sfaturi pentru construirea si intretinerea constructiilor metalice

| Noutati | Nu sunt comentarii

Intotdeauna subliniem faptul ca nu este de ajuns ca executia debitarii cu plasma sa fie corecta, ea trebuie si intretinuta. Pentru a prelungi durata de viata a structurilor si confectiilor metalice, am adunat cele mai importante sase sfaturi utile.

Ambarcatiunile nautice si structurile metalice prin debitare cu plasma

| Noutati | Un comentariu

Romanii sunt tot mai preocupati de bucuriile simple, cum ar fi timpul petrecut alaturi de cei dragi, reconectarea cu natura, tendinta confirmata de peste 61% dintre cei intervievati. Pentru cei care au posibilitatea de a va petrece weekend-urile la mare, plimbarea cu barca sau hidrobicicletele suna tentant. De aceea, pentru proprietarii de ambarcatiuni navale de agrement , depozitarea este un topic sensibil si extrem de important.

Avantajele constructiilor metalice

| Noutati | Nu sunt comentarii

99% din halele metalice au structura de rezistenta doar din otel In orice tip de afacere, costul financiar are un rol semnificativ, in special in zona compleza a constructiilor. De aceea, ne-am gandit sa enumeram cateva motive pentru care constructiile cu stalpi metalici sunt mult mai convenabile financiar si nu…