Executie metalica usoara

EXECUTIE METALICA USOARA

Avem experienta, daruirea si resursele  tehnologice pentru solutiona cerintele partenerilor nostri. Profesionalismul si tehnologia utilizata garanteaza clientilor nostri, solutii optime, costuri reduse, productivitate ridicata, timp de livrare redus.

Afla mai multe
Executie de stalpi metalici

EXECUTIE DE STRUCTURI METALICE

Compania Master Metal si-a propus sa ofere servicii complete de debitare cu plasma (otel, inox sau aluminiu) sudura de calitate (electrica, MIG/MAG) pentru rezistenta, ansamblare si prelucrare otel masiv si tabla groasa, la un raport echilibrat calitate-pret.

Afla mai multe
Debitare si prelucrare tabla

DEBITARE SI PRELUCRARE TABLA

Utilizam tehnologii de ultima ora, pentru debitare cu plasma si oxi-gaz (pana la grosimi de 100 mm si lungimi de pana la 6 m), executie sudura de calitate, confectii metalice, in conditiile unei productivitati optimizate, garantand calitatea si a costurilor avantajoase.

Afla mai multe
Debitare si prelucrare teava

DEBITARE SI PRELUCRARE TEAVA

Specialistii companiei Master Metal pun la dispozitia dvs. tehnologii de ultima ora, ce permit prin utilizarea debitarii cu plasma, comandata CNC, debitari si prelucrari de calitate, oferind precizie si inalta definitie, in domeniul confectiilor profilelor metalice cilindrice, rectangulare, si un numai, pana a diametre maxime de 319 mm.

Afla mai multe
Confectii metalice din otel inox

CONFECTII METALICE DIN OTEL INOX

Servicii de calitate, aparatura, experienta si profesionalismul personalului ne permite solutionarea unor cerinte de executie sudura si prelucrare a inoxului. Executam cu succes, confectii metalice din inox, pentru industria alimentara, chimica si petrochimica, alimentare cu apa, statii de tratare si epurare.

Afla mai multe
Reparatii piese si subansamble din metal

REPARATII PIESE DIN METAL

Solutiile Master Metal se adreseaza cu incredere domeniilor auto, agricultura, industrial, constructiilor, industiei de exploatare si nu numai, oferind calitate si preturi atractive. Reparam si reconditionam piese specifice din metal (otel, inox, aluminiu) din cele mai diverse. Solicita cu incredere expertiza noastra.

Afla mai multe