CONFECTII METALICE DIN OTEL INOX

Inapoi la categorii de servicii

Confectii metalice din otel inox

Confectii metalice din inox, solutii profesionale, oferite de specialistii nostri.

Descoperit in secolul al XX-lea, inoxul este un aliaj special si foarte cunoscut, folosit cu precadere in diverse domenii si aplicatii, precum: industria alimentara, chimica, medicala, a transportului si in cea a constructiilor. Datorita continutului de crom si carbon, confectiile metalice din inox au un grad sporit de rezistenta la coroziune si au o regiditate foarte mare.

Reperele executate din otel inox isi păstrează aspectul indiferent de gradul de uzura. Dupa zeci de ani isi pot pierde din stralucire, dar cu o oarecare mentenanta isi pot recapata poate chiar si stralucirea initiala.

Otel inoxul nu este rezistent doar la umiditate ci si la cei mai mulți acizi, si se caracterizează prin duritate, rezistență mare la caldură, frig, avand si proprietati igienice.

Aparatura de ultima ora, experienta si profesionalismul personalului, permite companiei Master Metal sa satisfaca cerinte avansate de executie a structurilor din inox, insemnand debitarea, prelucrarea, gaurirea, sudura  si finisarea inoxului. Sudam si prelucram o mare diversitate de subansamble din inox si executam la cererea ta produse specifice din inox si nu numai. Calitatea lucrarilor cu inox permite utilizarea produselor noastre in industrii precum cea alimentara, farmaceutica, chimica etc.

UTILIZAJE DIN DOTARE:

  • Masina de taiat cu plasma, 2000×6000 mm,  capacitate de debitare, max 100 mm;
  • Abkant comandat CNC, 160 Tone, latime de indoire 4000 mm, la grosime maxima 5 mm.
  • Fierastrau hidraulic cu banda, capacitate de taiere, max. 250 mm.
  • Aparat de sugura MIG/MAG, 400A, cu dublu puls.
  • Aparat de sudura VIG, 200A.

Fiecare comanda presupune acces la suportul si consultanta tehnica Master Metal in privinta diverselor solutii de executie si de alegere a materialului. Serviciile noastre sunt optimizate pentru a oferi valoarea pe care o cauti.

Cere o oferta personalizata