DEBITARE TABLA, CU PLASMA SI OXI-GAZ, max. 100 mm

Inapoi la categorii de servicii

Debitare si prelucrare tabla

Oferim servicii de debitare cu plasma. Tabla, din otel, inox sau aluminiu, este unul dintre materialele cele mai des folosite in domeniul constructiilor civile si industriale. O recomanda durabilitatea, rezistenta ridicata si greutatea redusa, ce o transforma intr-un aliat al arhitecturii si nu numai. Prin debitare cu plasma tabla pana la 100 mm, poate fi folosita cu usurinta.

  • decoruri speciale interioare
  • decoruri speciale exterioare
  • garduri speciale
  • bariere pentru autostrazi etc.

Debitata si prelucrata corect si complet, tabla, in functie de calitatea ei, imbinata corect si conform cu alte materiale de executie poate asigura si o finisare perfecta.

Tabla neagra, pentru constructii, laminata la cald si prelucrata conform, se foloseste pentru confectii metalice cu solicitari mecanice medii, constructii industriale, hale metalice, garaje, magazii si nu numai.

Zincarea termica sau chimica ofera tablei proprietati de rezistență ridicată la efecte atmosferice intensive (ex. Inginerie aer, construcții de secțiuni industriale și sisteme pluviale), prelungindu-i durata de viata si reducand semnificativ costurile aferente eventualelor reparatii.

Master Metal utilizeaza tehnologii de ultima ora. Oferim servicii de debitare cu plasma si oxi-gaz si in conditiile unei productivitati optimizate, garantand calitatea produseleor cat si a costurilor avantajoase de executie. In baza cerintelor si a proiectului pe care ni-l pui la dispozitie, specialistii Master Metal iti pot oferi servicii complete de: debitate tabla  de maxim 100 mm, sudura, indoire, gaurire, finisare,  livrand produsul finit, conform si la un pret optim.

UTILIZAJE DIN DOTARE:

  • Masina de taiat cu plasma, 2000×6000 mm,  capacitate de debitare, max 100 mm;
  • Abkant comandat CNC, 160 Tone, latime de indoire 4000 mm, la grosime maxima 5 mm.
  • Fierastrau hidraulic cu banda, capacitate de taiere, max. 250 mm.
  • Aparat de sugura MIG/MAG, 400A, cu dublu puls.
  • Aparat de sudura VIG, 200A.

Fiecare comanda presupune acces la suportul si consultanta tehnica Master Metal in privinta diverselor solutii de executie si de alegere a materialului. Serviciile noastre sunt optimizate pentru a oferi valoarea pe care o cauti.

Cere o oferta personalizata