Master Metal investeste in debitare cu plasma! Avand la dispozitie utilaje de ultima ora, compañía sustine cu succes colaborari cu proiectanti, constructori, antreprenori din domeniul confectiilor metalice.

Serviciile noastre:

  • Debitare tabla pana la grosimi de 100 mm; otel, inox, aluminiu.
  • Executam piese sub diverse forme, prin indoire la abkant. Grosime maxima 7 mm.
  • Producem diverse structuri metalice din otel. Subansamble unitare sau structura completa.
  • Oferim servicii profesionale de lacatuserie.
  • Executam sudura de calitate pentru inox si aluminiu, necesara industriei alimentare sau chimice.

Master Metal isi desfasoara activitatea intr-o industrie in continua dezvoltare, ce ocupa un loc strategic in economia nationala. Constructiile si confectiile metalice ofera dezvoltatorilor solutii diverse, optime, usor de implementat intr-un timp relativ scurt, cu aplicabilitate in foarte multe domenii (constructii, industrie, naval, design si un numai).

Investia in utilaje, sustinuta de un personal cu experienta in domeniu, a permis companiei Master Metal sa dezvolte parteneriate cu antreprenori de profil, dar mai ales cu companii de renume din domeniul confectilor metalice.

Nu in ultimul rand, sprijinim cu servicii de proiectare si executie colaboratorii locali din domeniul rezidential. Oferim machete din metal pentru design de interior cat si de exterior, executate prin debitare cu plasma. La acestea se adauga executii metalice dedicate (scari de interior, garduri, porti, balustrade).

In doar o luna, Master Metal a dovedit ca este oportunitatea excelenta pentru cei care construiesc proiecte si povesti de succes”, declara Bogdan Popa, director executiv Master Metal. “Master Metal este un angajament intre calitate si tehnologie, care se bazeaza pe oferirea unei game largi de debitare cu plasma, suport tehnic, respect fata de calitate si client. Avem o linie noua cu ajutorul careia oferim eficienta din punct de vedere al bugetului.

Fiind o afacere de familie, a doua de altfel dupa Master Engineering, incercam sa oferim ceea ce ne dorim si noi: sustenabilitate, intelegerea fiecarui business sau proiect. Ne adresam tuturor tipurilor de clienti carora le place lucrul bine facut”, declara Ana-Maria Popa, director Master Metal.

Contact:

Ne regasesti si pe Facebook sau pe Mastermetal.ro

Daca ai o cerere sau o intrebare, asteptam e-mailul tau pe adresa [email protected];